games

Baccarat live

Nëse jeni duke kërkuar për të zgjerohet larg nga klasikët e shkop polici dhe ruletë dhe në një nga lojërat kazino më ekzotike atje atëherë sugjerimi jonë për ju do të jetë Baccarat! Baccarat është një nga lojërat më të fun dhe emocionuese ju do të gjeni në kazino dhe ajo vjen me disa quirks që ju nuk do të gjeni kudo tjetër. Gjë e pikëlluar për Baccarat është ajo ka qenë gjithmonë një lojë mjaft të pakapshëm për të gjetur në kazino si nëse lokal juaj është një prej kazinove më të mëdha në qarkun, ju shpesh do të gjeni se nuk ka hapësirë ​​për të. Ky është një problem më megjithatë në sajë të kazinove të gjalla të cilët kanë bërë tani jetojnë Baccarat vetëm disa klikime larg kështu që përsëri nuk do të ju duhet të humbas në këtë lojë të mrekullueshme!

Jetojnë Baccarat lojra kazino në internet

Rregullat e Baccarat jetojnë janë mjaft të thjeshta kështu që kjo është një lojë e cila është e lehtë për të marr dhe si ruletë, loja shumë e shumë luan veten jashtë në mënyrë që ju nuk duhet të shqetësohen për të bërë gabime ose! Në formën e tij më elementare, Baccarat jetojnë është një lojë numra, ku personi me më shumë pikë në fund të dorës fiton lojën.

luaj kazino jetojnë në internet

Notimi i Baccarat jetojnë është shumë e ngjashme me atë të Blackjack, ku çdo kartë fytyrë është me vlerë 10, ACE është me vlerë 1 ose 11(në këtë lojë nuk ka rëndësi që), dhe kartat numri janë me vlerë çdo numër është shtypur në to. Dallimi këtu edhe pse është se si pikat janë shtuar deri për të marrë një rezultat përfundimtar. Ndërsa në shkop polici të gjithë ju bëni është të shtoni ato për të marrë rezultatin përfundimtar me Baccarat jetojnë atje është një hap më shumë dhe që është për të marrë shifrën e fundit e numrit tuaj arritën dhe e përdorin atë si rezultatin përfundimtar në vend. Pra, nëse karta juaj shtoni deri në 23 atëherë rezultati juaj përfundimtar është tani 3, nëse karta juaj shtoni deri në 17 atëherë rezultati juaj përfundimtar është tani 7, dhe nëse karta juaj shtoni deri në 9 atëherë rezultati juaj përfundimtar është tani 9! Kjo do të thotë se rezultati më i lartë ju mund të arrijë në Baccarat është 9 dhe kështu që kjo është ajo që ju do të jetë duke shpresuar godet ekipi juaj!

Ne themi ekipi juaj dhe jo ju, sepse në të jetojnë Baccarat ju mund të zgjidhni për të mbështetur ose veten, tregtari, ose një barazim të ndodhë kështu që ju nuk jeni domosdoshmërisht mbështetur veten këtu për të fituar gjatë gjithë kohës.

Loja fillon me dy lojtar dhe tregtari duke u trajtuar dy karta të përballet me deri dhe rezultatet e tyre aktuale të marra. Nëse njëra palë ka një rezultat të 8 ose 9 në këtë pikë raundi vjen në një fund me rezultatin më të lartë duke marrë çmimin. Më shpesh sesa jo pse kjo nuk do të jetë rasti dhe të nisem raundin e ardhshëm të lojës lojtari do të trajtohen një kartë shtesë. Tani në varësi të rezultatin e lojtarit dhe rezultatin e tregtari tregtari mund ose nuk mund të marrë një tjetër kartë. Ju nuk duhet të shqetësohen për këtë edhe pse si ka gjithmonë një tabelë për tregtari për të ndjekur në mënyrë të gjithë e dinë, kur tregtari duhet dhe nuk duhet të marrë një tjetër kartë. Pasi kjo është bërë loja vjen në një fund me rezultatin më të lartë të qenë fitues.

Baccarat jetojnë

Kur luan në një lojë të jetojnë Baccarat ka vetëm një gjë që ju duhet të bëni kur ju uleni në tryezë poshtë. Së pari ju klikoni në një nga patate të skuqura në tryezë ju dëshironi të bast me, dhe pastaj klikoni një herë më shumë në të dyja tregtari, lojtari, ose kuti barazim për bast për të treguar që ju jeni duke mbështetur në këtë lojë. Pastaj një herë ju kam bërë që ju të merrni për të rri duarkryq, pushojnë, dhe të shikojnë veprim shpalosen para jush!

Jetojnë Baccarat është një lojë tepër emocionuese për të luajtur dhe kjo është aq e lehtë për të marr ne do të ju rekomandojmë që të provoni këtë lojë para se ndonjë tjetër, nëse ju jeni në kërkim të zgjerohet në një tjetër lojë!

luaj kazino jetojnë në internet